Om Oss

Vår historia


Vi lanserade nya Flexibla Kontoret i januari 2019. Sen dess har vi kontinuerligt anpassat och lagt till ytterligare nya funktioner. Vi utvecklar i egen regi men kravställningen kommer många gånger direkt från er, via våra specialistsäljare och vår kundtjänst, som samlar in synpunkter och önskemål.

Vår ambition är att erbjuda ett modernt och enkelt affärssystem som verkligen hjälper dig som hantverkare med din administration, så att du kan fokusera på det som är din huvudsakliga syssla! Vi vill ge dig rätt information på ett enkelt sätt, så att du kan få kontroll på dina materialinköp, dina marginaler och den tid du spenderar på dina uppdrag och snabbt kunna få iväg dina kundfakturor!

Vi ser därför att en stor del av vår uppgift också är att hjälpa våra kunder att komma igång och förstå hur ni bäst använder Flexibla Kontoret så att det passar just dig i din verksamhet.

Vi är ett starkt team med ett brett utbud av erfarenheter och kompetenser. Vi brinner för det vi gör och jobbar ständigt för att bibehålla den absolut högsta kundnöjdheten inom vår bransch. Att vara hantverkare och samtidigt ha hand om det administrativa är en utmaning. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att hitta den enklaste och mest kostnadseffektiva lösningen för just ditt företag.

Varmt välkommen att kontakta oss!