Om oss

Vi är ett starkt team med ett brett utbud av erfarenheter och kompetenser. Vi brinner för det vi gör och jobbar ständigt för att bibehålla den absolut högsta kundnöjdheten inom vår bransch. Att vara hantverkare och samtidigt ha hand om det administrativa är en utmaning. Vi ser fram emot att få hjälpa er att hitta den enklaste och mest kostnadseffektiva lösningen för just ditt företag.

Simon Knutson

Säljare

På Västkusten har vi Simon som brinner för att du som kund skall vara nöjd och effektivisera din administration. Med erfarenheter från IT & byggbranschen samt mängder av kundbesök har han stor förståelse för utmaningar ni kan ställas inför.

”Administration skall vara enkelt så att ni kan lägga mer fokus på att vara hantverkare”

simon.knutson@flexiblakontoret.nu

Robin Fagerström

Säljare

Med bakgrund inom byggbranschen kombinerat med hundratals kundbesök på nacken förstår Robin hur hantverkare tänker och gör alltid sitt yttersta för att hitta ett enkelt arbetssätt som passar just ditt företag

robin.fagerstrom@flexiblakontoret.nu

Jonathan Lund

Kundansvarig

Jonathan är snabb på att lösa dina problem redan vid första kontakt. Att ge personlig service och se till att du alltid känner dig nöjd är någonting Jonathan är bäst på.

jonathan.lund@flexiblakontoret.nu

Per-Ola Norling

Produktägare

Per-Ola är en erfaren och lösningsorienterad ledare inom IT-sektorn och har lång erfarenhet av affärssystem och metoder för strukturerad och effektiv informationshantering. Han har även många års erfarenhet av installationsbranschens varierande behov av lösningar som förenklar det administrativa arbetet i vardagen.

per-ola.norling@flexiblakontoret.nu

Säljkontakt

08-613 06 70

info@flexiblakontoret.nu

Box 20073, 161 02 Bromma

Kundtjänst

08-613 06 60

support@flexiblakontoret.nu