Våra kunder

Lita på oss

Vi tycker så klart att vi har Sveriges bästa affärssystem för mindre hantverksbolag, men läs gärna också vad några av våra kunder tycker och hör om deras erfarenheter av Flexibla kontoret.

”Jag sparar väldigt mycket tid i min fakturering” – Petter, MVR Rörinstallation

”Allt material kommer automatiskt med på våra ärenden” – Jörgen Nordmax VVS

”Jag har minskat mitt svinn med 75 %” – Björn Östgård

”Fantastisk support när jag behöver hjälp” – Jörgen Nordmax VVS

Wahlgrens rör

Wahlgrens Rör
Wahlgrens rör i Norrtälje är en erfaren och mångsidig firma som fixar allt från tvättställsavlopp och växthus till installationer i stora industrihallar och konferenslokaler – man gör arbeten både över och under jord. Tillsammans med Kjell, som är ägare och chef för verksamheten, jobbar sex installatörer med ansvar för sina egna projekt och det är just det ansvaret som blir betydligt lättare att följa i Flexibla Kontoret.

– När jag gör fakturor så utgår jag i princip helt från det som finns i systemet, den information som mina grabbar har fyllt i, säger Kjell Wahlgren och fortsätter: Var och en är ansvarig för sitt projekt vilket innebär både inköp, arbetstid och restid. När de är klara med arbetet färdigmarkeras projektet och därefter är det både enkelt och smidigt för mig att godkänna och skicka i väg fakturan.

Kjell hade tidigare ett annat system för administration men upplevde att det var lite komplicerat att jobba i och att det saknade viktiga funktioner som exempelvis ROT-hantering, en av de absolut största fördelarna med just Flexibla Kontoret. Dessutom är systemet enkelt att använda, även hantering av olika prislistor och inköp av material oavsett hos vilken grossist de handlar.

Efter en genomgång med Flexibla Kontorets säljare, där alla på företaget medverkade, kom de snabbt igång och är i dag nöjda med hur smidigt systemet fungerar och med alla smarta funktioner som finns tillgängliga. Efter bara några veckor var samtliga installatörer inne i systemet vilket väsentligt underlättar allt från fakturering till löneutbetalning.

Jag är helt sjukt nöjd, systemet har bra funktioner och är otroligt lätt att använda!

Helena Browekvast, Wahlgrens rör

Familjen Wahlgren är lite av en hantverksfamilj med många strängar på sin lyra, Kjell hanterar primärt allt som har med olja och pellets att göra medan sonen Johan, som också arbetar inom företaget, och övriga installatörer gör övriga arbeten. Kjell har ytterligare en son som driver en elfirma under samma efternamn.

– Nästa steg är att ta fram statistik, systemet har ju bra funktioner även för det. Dessutom känns det väldigt bra att med Flexibla Kontoret kunna inventera så smidigt, både i grabbarnas bilar och på verkstaden, avslutar Kjell.

En sista fråga till Kjell – är du nöjd med bytet till Flexibla Kontoret?

– Mycket nöjd, systemet har bra funktioner och är mycket lätt att använda.