Välkommen till Nya Flexibla Kontoret 

Vi lanserade Flexibla Kontoret i januari 2019. Sedan dess har vi kontinuerligt anpassat och utökat med nya funktioner. Vi har utvecklat i egen regi, många gånger enligt synpunkter och önskemål direkt från er, som kommer till oss via våra specialistsäljare och vår kundtjänst. Men då kravställningarna ökar och vi vill kunna erbjuda bästa möjliga lösning med ett modernt, enkelt och smart affärssystem, har vi ingått ett samarbete med SoftOne Group för att lansera nästa version av Flexibla Kontoret.

Vår ambition är att erbjuda ett modernt och enkelt affärssystem som verkligen hjälper dig som hantverkare med din administration, så att du kan fokusera på det som är din huvudsakliga syssla! Vi vill ge dig rätt information på ett enkelt sätt, så att du kan få kontroll på dina materialinköp, dina marginaler och den tid du spenderar på dina uppdrag och snabbt kunna få i väg dina kundfakturor! 

Det innebär att vi snart kommer kunna erbjuda en uppgradering till nästa version, vilket innebär förbättrad prestanda, stabilitet och användarvänlighet. Du får även tillgång till nya efterfrågade funktioner så som delfakturering, checklistor, lagerstatus i bilen och en funktionsrik mobilapp. Genom den här uppgraderingen får du också möjlighet att ytterligare effektivisera ditt företag genom att lägga till tex. digitala leverantörsfakturor, bokföring, projekt eller lön. 

Vår nya partner SoftOne Group ligger i teknisk framkant med en moduluppbyggd, molnbaserade SaaS-lösning, vilket är användbart både i helhetslösningar och i separata moduler. Deras utvecklingsavdelning har lång erfarenhet och de känner väl till hantverkare och deras behov. SoftOne Group etablerades 1985 och har idag ca 80 medarbetare och över 2 000 kunder med fokus på hantverkare inom vs, bygg, el samt dagligvaruhandel.  

Parallellt uppgraderar vi löpande alla befintliga abonnemang.

Har du frågor och funderingar? Läs mer på vår FAQ sida via länken nedan.