Fakturering

Du väljer själv om du vill sköta faktureringen i Flexibla Kontoret eller om du enbart vill skapa underlag till ditt externa bokföringssystem. Du har möjlighet att manuellt överföra bokföringsunderlaget via SIE-filer, PDF eller Excel-dokument. Det som passar bäst för just ditt företag.

Du kan styra över stora delar av vad som visas på fakturan och du kan granska ett fakturaunderlag, innan du tar den vidare. Ett fakturaunderlag är dessutom lätt att backa och göra om, utan att det påverkar bokföringen.

Ibland blir det fel, då är det skönt att veta att det går lika enkelt att skapa och skicka krediteringar!

På fakturor och krediter visas din firmas egen logotype så att kunden lätt känner igen vart fakturan kommer ifrån.

Vi har enkla integrationer med Fortnox och Visma eEkonomi. Med dessa kan du få faktura- och bokföringsunderlag från Flexibla Kontoret till respektive ekonomisystem, så att du kan sköta fakturering och inbetalningar där istället.

Alla våra tjänster

Kundregister, arbetsorder, inköpt material, tidrapportering och fakturering – allt hanteras på samma ställe i Flexibla Kontoret. Här registrerar du snabbt, smidigt och utan krånglig administration, du gör det på plats när du har allt i färskt minne, inga lappar behövs längre. Du loggar snabbt in på mobilen, plattan eller laptopen.

Se alla funktioner