Materialhantering

Med Flexibla Kontoret har du har full tillgång att söka i RSK-katalogen! Du får de bilder, produktinformation, monteringsanvisningar, byggvarudeklarationer samt drift- och skötselanvisningar som finns tillgängliga. Du ser tydligt ditt inköpspris enligt avtal och vilket pris det blir till kund, enligt din valda prissättning. Du har full frihet att lägga på tillägg eller dra av rabatter.

Flexibla Kontoret hjälper dig att automatiskt spara undan dina vanligast använda artiklar, så att de är lätt åtkomliga nästa gång. Eller välj själv de artiklar som du vill spara i en favoritlista.

Självklart kan du skapa helt egna artiklar som du vill kunna sälja och du sätter själv pris för egenkostnad och ut till kund.

En viktig del av Flexibla Kontoret är möjligheten att spara tid genom att automatiskt få det material du köpt hos din grossist direkt in i Flexibla Kontoret, till rätt ärenden som du jobbar med.

  • Köpt material läggs automatiskt på rätt ärende
  • Lägg manuellt in övrigt material
  • Gruppera artiklar och styr ordningen på artikelrader
  • Kontrollera och justera dina marginaler
  • Ta bort eller lägg till eller ändra

Anslutning med de flesta stora grossisterna

Vi samarbetar med de flesta stora grossister som Dahl, Ahlsell, Bra Gross, Lundagrossisten, Solar och Thermotech. Vi skapar ständigt nya samarbeten beroende på hur och var våra kunder väljer att handla. Självklart kan du även registrera material manuellt.

Alla våra tjänster

Kundregister, arbetsorder, inköpt material, tidrapportering och fakturering – allt hanteras på samma ställe i Flexibla Kontoret. Här registrerar du snabbt, smidigt och utan krånglig administration, du gör det på plats när du har allt i färskt minne, inga lappar behövs längre. Du loggar snabbt in på mobilen, plattan eller laptopen.

Se alla funktioner